Политика за връщане

Връщане на продукти

Според българския закон можете да върнете закупените продукти в рамките на 14 дни след закупуването им.
Следователно вие, потребителят, имате право да прекратите едностранно договора от разстояние в рамките на 14 работни дни, без неустойки и без да се позовавате на причина. Единствените разходи, които могат да бъдат направени от вас, потребителя, са преките разходи за връщане на продуктите.
С други думи, ако искате да се откажете от продукт, трябва да ни изпратите известие по имейл или по телефона, в което заявявате желанието си да се откажете от продукта.
Ако върнатият продукт е повреден, има ясни признаци на употреба и не може да бъде продаден като нов продукт си запазваме правото да начислим такса за покриване на разликата в цената между нов продукт и вече използван продукт или, ако е в състояние, което не ни позволява да го пускаме на пазара, си запазваме правото да откажем приемането на продукта.

В нашият уебсайт може да се плаща с банкова карта. В случай на връщане на пари, сумата се възстановява по същата сметка, от която е направено плащането със срок до 2-3 дни за превода (в зависимост от банката издател на картата).