Близо до Природата с Terra Wash+Mg - японски натурален продукт от магнезий с чистота 99,95%

18-10-2020
0 Коментари

В забързаното и динамично ежедневие на нашето съвремие, все по-голяма е нуждата ни – да сме близо до Природата. Наред с разходките в паркове и места извън урбанизираните центрове, все повече хора избират натуралните продукти, като част от своя лайфстал.

Такъв продукт е и Terra Wash+Mg – японски натурален продукт от магнезий с чистота 99,95%. Магнезият е известен, като Крал на Минералите - жизненоважен за поддържането на нашето здраве, и неговите йони са от съществено значение за всички живи клетки. Повече от 300 ензима се нуждаят от магнезиеви йони за каталитично действие. Магнезият спомага и за стабилизирането на нервните центрове, поддържането на кръвното налягане, и правилното функциониране на сърцето и мускулите. Последните проучвания откриват все повече и повече ползи на този чудотворен елемент - магнезия, върху човешкото здраве.

 

 

 

Използването на магнезия за пране – е още едно малко чудо, която Природата предлага, като дар за нас. Благодарение на иновативна японска технология – магнезият се обработва под формата на гранулки, които влизат в контакт с  водата и я правят алкална до pH 10,30 за окло 10 минути и се отделят мехурчета с водород.

 

 

 

Цикъл на пране с продължителност 40-60 минути е достатъчен за да бъдат дрехите ни не само чисти, но и хигиенизирани, тъй като Terra Wash+Mg има антибактериално действие, доказано в редица тестове, извършени в реномирани японски лаборатории.

 

 

 

Terra Wash+Mg – антибактериален продукт с хипоалергенно действие без аромат

Антикабтериалното действие и хипоалергенните свойства на Terra Wash+Mg го правят изключително подходящ за деца, включително новородени и хора с дерматити и алергии.

Terra Wash+Mg не съдържа химикали, токсини, детергенти, повърхностно активни вещества, нито оцветители или аромати.

 

 

 

Terra Wash+Mg – от Природата и с грижа за нея

Terra Wash+Mg е изцяло натурален продукт и 100% екологичен. При използване за пране – във водата има само магнезий, така с отходните води след пране – в природата се изхвърля само магнезий, който обогатява почвата и водите.

Ако използвате Terra Wash+Mg за пране, без да добавят други препарат, можете да пропуснете изплакването. Така ще спестите вода и енергия, което е важно не само от финасова гледна точка, но и за ресурсите на планетата.

 

 

 

Когато дойде време да ползвате ново саше Terra Wash+Mg, можете да срежете торбичката на стария продукт, и да разпръснете гранулирания магнезий в градината или в почвата на саксийните Ви цветя. Ще действа, като магнезиев тор, а магнезият е изключително важен за растенията - за формирането на корените, хлорофила и фотосинтезата. Чрез магнезия те улавят слънчевата енергия за растеж и репродукция. Магнезият е незаменим градивен елемент на хлорофила - зеленият пигмент в растенията и субстанцията чрез, която се осъществява фотосинтезата.

 

Малка промяна от наша страна може да има голям ефект върху Природата!

 

Кажете ни вашето мнение