При всяка покупка на Terra Wash+Mg се засажда дърво с Eden Reforest

Terra Wash
12-03-2020
0 Коментари

Знаете ли, че при всяка покупка на Terra Wash+Mg се засажда дърво чрез програмата Eden Reforest, и се подпомага живота на хора, които живеят в изключително затруднени условия. Чрез така осигуреното им препитание, те имат възможност да изхранват семействата си, и да изпратят децата си на училище.

А планетата има повече зеленина, за да диша. И не е само това. Възобновява се животът в залесените региони, като се увеличава и популацията на дивите животни, които за застрашени от изчезване. Благодарение на залесяването по проекта - отново има слонове в Jhapa, Nepal, лемури в Мадагагскар ... дом за дивите животи в тяхната естествена среда.

          

 

Проектът стартира през 2004г. в Непал, през 2007г. се обхваща и Мадагаскар, през 2010г. Хаити, следва Непал - през 2015 г., Индонезия през 2017 г. и Мозамбик през 2018 г.

 

 

С всяко Ваше дихание, по проекта се засаждат 6 дървета, което прави 6849 дървета - засадени във всеки час, и 164 384 засадени дървета всеки ден!

 

 

Terra Wash се присъедини към проекта Eden Reforest, и при всяка покупка на Terra Wash+Mg се засажда дърво, много хора имат осигурено препитание, а децата им посещават училище.

  

 

 

 

Кажете ни вашето мнение