С Terra Wash+Mg можем да намалим пластмасовите отпадъци и замърсяването

17-10-2020
0 Коментари

Замисляли ли сте се колко много пластмаса има в ежедневието ни. Според изследване за Европейския парламент – световното производство на пластмаса е нараснало от 1,5 милиона тона през 1950 година до 322 милиона тона през 2015г.

 

 

Според същия източник 40% от пластмасовите отпадъци са генерирани от опаковки, а 22% от домакински стоки:

 

 

Едно от популярните решения за намаляване на пластмасата в ежедневието ни е използването на стъклени съдове за многократна употреба, в които да  доливаме препаратите или продуктите, които ползваме.

Добра алтернатива е да ползваме и натурални продукти, които не са в пластмасови опаковки – например – Terra Wash+Mg – натурален, японски, перилен продукт от пречистен магнезий:

 

 

С Terra Wash+Mg ще намалим значително използването на пластмасови опаковки!

Terra Wash+Mg е екологично решение за пране в домовете с отношение към здравето в семейството и чистотата на природата. Продуктът е натурален – съдържа само магнезий, с чистота 99,95%, обработен по иновативна технология. В контакт с водата в прави алкална и се образуват мехурчета с водород.

 

 

Това е напълно достатъчно – за да бъде прането на цялото семейство чисто и хигиенизирано. В допълнение – продуктът е хипоалергенен и има силно антибактериално действие. Подходящ е за хора във всякакви възрасти – включително деца и новородени, както и за хора с дерматити и алергии.

 

 

Ежегодно едно домакинство генерира 1080 грама пластмасови опаковки само от опаковките на течните перилни препарати. С Terra Wash+Mg – ще генерирате #ZEROWASTE!

За пране са Ви нужни само вода и 100 грама магнезий!

С отходните води в природата няма да се изхвърлят химикали, а само магнезий, който ще обогатява почвите и водите и има благоприятно въздействие върху живите организми.

Малка промяна от наша страна може да има голям ефект върху природата!

 

Кажете ни вашето мнение