Terra Wash+Mg – натурален, хипоалергенен и антибактериален перилен продукт от магнезий, подходящ за деца и новородени, хора с дерматити и алергии

Terra Wash
08-10-2020
0 Коментари

Terra Wash+Mg е японски натурален перилен продукт, който от години се утвърждава, като ефективно решение за натурално пране, което е и екологично, и хипоалергенно и антибактериално.

Отличен е с редица награди – включително:

  • почетната награда „SANA Award # Blogger for SANA“ за насърчаване на зеления начин на живот! SANA (www.sana.it) е най-голямото изложение за натурални и органични продукти, и през 2018г. бе в Болоня от 8 до 11 септември;
  • златна награда на изложението NATEXPO в Париж 2017г. - за органична иновация;
  • признанието за "Ethical Style'' (Етичен стил) - като продукт, които се вписва в концепцията за устойчивост от изложението Tendence 2016.  

 

 

Как работи Terra Wash+Mg

Terra Wash+Mg съдържа само магнезий с чистота 99,95%. Магнезият е обработен по иновативна японска технология във вид на гранули. В контакт с водата, я прави алкална и се отделят мехурчета с водород. Това е достатъчно, за да се изперат дрехите ефективно – без препарати, без „химия“, без детергенти, без повърхностно активни вещества.

 

Terra Wash+Mg има антибактериално действие

Terra Wash+Mg успешно потиска и елиминира бактерии, което е потвърдено в редица тестове, направени в реномирани японски лаборатории. Част от тях можете да видите в детайли по-долу – за Ешерихия коли (Escherichia coli), Златист стафилокок (Staphylococcus Aureus), Стафилококус Легионела (Staphylococcus Legionella), и др.

От тестовете е видно, че още на десетата минута Terra Wash+Mg потиска 90% от Ешерихия коли, а след два часа действие - Staphylococcus Aureus.

 

Terra Wash+Mg е хипоалергенен продукт

Terra Wash+Mg е хипоалергеген продукт и се препоръчва за деца, дори новородени, за хора с дерматити и алергии. Голяма част от алергиите се причиняват от бактерии, съответно – успешното елиминиране на бактериите по дрехите от Terra Wash+Mg допринася за хипоалергенните му качества.

В допълнение - Terra Wash+Mg не съдържа детергенти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) или други вещества на химичен синтез.

Terra Wash+Mg съдържа само магнезий, който остава по дрехите и след пране, и продължава да действа, а контактът с кожата е благоприятен за тялото.

 

Terra Wash+Mg е подходящ за деца и дори новородени

Децата са цветята на света, а нежната и деликатна детска кожа се нуждае от специални грижи от първия миг. Отсъствието на каквито и да е химикали в състава на Terra Wash+Mg, го прави изключително подходящ за пране на детските дрешки и играчки. Хипоалергенните свойства са важни, предвид наситената с алергени среда, в която живеем. Антибактериалното действие ще осигури не само чисти, но и хигиенизирани дрехи. Продуктът не съдържа аромати и това го прави още по-подходящ избора за най-малките.

 

Terra Wash+Mg за цялото семейство

До тук представихме ползите от продукта за най-малките, но Terra Wash+Mg е отличен избор за цялото семейство. За да могат по-големите деца да играят на воля, без да се притесняваме, как ще хигиенизираме дрехите след това.

21 век предлага агресивна офис и лайфстайл среда – с множество контакти, движение, пътуване в градски транспорт, посещения на обществени места, театри и други.

Terra Wash+Mg осигурява ефективна грижа за цялото семейство – за натурален живот в хармония с Природата.

 

Terra Wash+Mg се грижи за Природата

Terra Wash+Mg е натурален продукт, който съдържа само магнезий с чистота 99,95%. Когато се използва за пране – с отходните води в природата се изхвърля само магнезий, без химия, без препарати и без пластмасови опаковки.

Магнезият е Кралят на минералите и е от изключителна важност за живите същества. Приблизително 91,2% от основните елементи на Земята са: желязо (32,1%), кислород (30,1%), силиций (15,1%) и магнезий (13,9%)

Когато използвате Terra Wash+Mg – вие обогатявате природата с магнезий, тъй като с отходните води – той се връща в Природата.

За една година, ако се използват конвенционалните перилни препарати в природата се изхвърля над килограм пластмаса само от едно домакинство. Ако използвате Terra Wash+Mg – за една година ще генерирате #zerowaste.

 

Малка промяна от наша страна може да има голям ефект за нашето здраве и върху за природата!

Кажете ни вашето мнение