Най-добрият подарък за новородено

08-10-2020
0 Коментари

Най-добрият подарък за новородено

Обичайно раждането на живот се очаква с голямо въодушевление. А еуфорията след това е още по-голяма. Близките до семейството традиционно посрещат малкото човече с подарък, който да бъде от полза за родителите и детето.

В месеците на очакване – родителите обичайно подготвят детската стая с необходимото, а сред подаръците най-често има изобилие от детски дрешки и някоя друга джаджа.

Тези, които са отгледали нов живот вече знаят колко бързо растат децата, и че е почти невъзможно да се износят множеството детски дрешки.


Ние Ви предлагаме практичен подарък, който ще се грижи за здравето на цялото семейство дългосрочно, а също и за природата.


Terra Wash+Mg – отличен подарък за новородено

Какво прави Terra Wash+Mg – толкова подходящ подарък за това хубаво събитие? Да започнем с това, че продуктът е японски и съдържа само магнезий с чистота 99,95%, обработен във вид на малки гранулки. В контакт с водата я прави алкална, като за 10 минути се постига– pH 10,30 и се отделят мехурчета с водород. Това е достатъчно за ефективно изпиране на дрехите.

 

Без химия, без препарати, без аромат

Ако се използва Terra Wash+Mg-  не  е необходим никакъв перилен препарат. Разбира се, при желание може да се ползва и продукт за отстраняване на петна и конвенционален перилен продукт (течен или прахообразен), омекотител и аромат.

Но самият продукт – Terra Wash+Mg – съдържа само магнезий, не съдъра детергент или повърхностно-активни вещества (ПАВ) и не добавя аромат към прането.

 

 

Антибактериално действие

Към предимствата на Terra Wash+Mg, като натурален перилен продукт – ще добавим и антибактериалното му действие, доказано с тестове в реномирани японски лаборатории. Само за 10 минути действие - Terra Wash+Mg елиминира 90% от Ешерихия коли (Escherichia coli), a след 2 часа – 100%. Тестовете показват и успешното потискане на растежа на златистия стафилокок (Staphylococcus Aureus), както и на Staphylococcus Legionela.

 

Хипоалергенен продукт

Част от алергиите са провокирани от бактерии, друга част от химически вещества, отсъствието на такива, както и антибактериалното действие на продукта обуславят хипоалергенните му свойства. Това го прави подходящ както за новородени, по-големи деца, също и за хора с дерматити и алергии.

 

 

За по-чист и зелен свят

Макар и предвиден да се ползва от всякакви хора, независимо дали имат сред изброените проблеми или не, Terra Wash+Mg е отличен избор – за цялото семейство. Освен ползите за здравето на хората, Terra Wash+Mg е крачка към един по-чист, по-хубав и по-зелен свят. С отходните води при пране – не се изхвърлят токсини, а само магнезий, който обогатява почвата и водите и е благоприятен за живота на планетата.

Използвайки Terra Wash+Mg няма да изхвърляте и пластмасови опаковки. Според статистиките – едно семейство годишно изхвърля малко повече от килограм пластмасови опаковки само от перилните препарати.

Малка промяна от наша страна може да има голям ефект за нашето здраве и върху за природата!

Кажете ни вашето мнение