Какви са предимствата от използването на Terra Wash+Mg?

На много места коментираме предимствата на продукта. Нека ги представим от различни гледни точки: например - от гл.т на потебителя, за природата, за дрехите и т.н. ПОЛЗИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ НАТУРАЛЕН..

При всяка покупка на Terra Wash+Mg се засажда дърво с Eden Reforest

Знаете ли, че при всяка покупка на Terra Wash+Mg се засажда дърво чрез програмата Eden Reforest, и се подпомага живота на хора, които живеят в изключително затруднени условия. Чрез така осигуреното им..

Terra Wash+Mg е регистриран във Vegan Society

Бихме искали да знаете, че продуктът Terra Wash+Mg е регистриран във Vegan Society  (https://www.vegansociety.com/),  основано през 1944 г. с веган стандарти като „Без съставки от живот..

Как екологично да постигнем искрящо бяло пране и по-ефективно отстраняване на петната с Terra Wash+Mg?

Terra Wash+Mg се справя отлично с обичайните замърсявания по дрехите, но при по-упорити петна може да е необходимо да ползвате и помощни средства, особено за бели дрехи. В общия случай се прибягва до&..

Наградата "Сана Новита" в Италия

С гордост съобщаваме, че нашите партньори в Италия получиха почетната награда „SANA Award # Blogger for SANA“ за насърчаване на зеления начин на живот! SANA (www.sana.it) е най-голямото изло..

Откъде идва неприятната миризма по дрехите и как да се справим с нея?

В ежедневието си, всички сме се сблъсквали с неприятна телесна миризма, която уви често остава по дрехите и след изпиране с перилен препарат. Тя се причинява от бактерии, които взаимодейства..

Terra Wash+Mg спечели Златна награда на изложението NATEXPO в Париж 2017г. - за органична иновация!

Бихте ли повярвали, че 100 грама магнезий ще изперат Вашите дрехи по-добре от перилния препарат, който ежемесечно купувате от магазина? И не само ще ги изперат, но и ще ги хигиенизират, тъй като магне..

Terra Wash+Mg беше избрана за „Етичен стил“ в „Tendence 2016“

Tendence 2016 е първото изложение в Европа, на което продуктът Terra Wash+Mg участва, и заслужено е отличен с признанието за "Ethical Style'' (Етичен стил) - като продукт, които се..