Terra Wash+Mg – натурален, хипоалергенен и антибактериален перилен продукт от магнезий, подходящ за деца и новородени, хора с дерматити и алергии

Terra Wash+Mg е японски натурален перилен продукт, който от години се утвърждава, като ефективно решение за натурално пране, което е и екологично, и хипоалергенно и антибактериално. Отличен е с ре..

Близо до Природата с Terra Wash+Mg - японски натурален продукт от магнезий с чистота 99,95%

В забързаното и динамично ежедневие на нашето съвремие, все по-голяма е нуждата ни – да сме близо до Природата. Наред с разходките в паркове и места извън урбанизираните центрове, все повече хора..

Най-добрият подарък за новородено

Най-добрият подарък за новородено Обичайно раждането на живот се очаква с голямо въодушевление. А еуфорията след това е още по-голяма. Близките до семейството традиционно посрещат малкото човече с ..

С Terra Wash+Mg можем да намалим пластмасовите отпадъци и замърсяването

Замисляли ли сте се колко много пластмаса има в ежедневието ни. Според изследване за Европейския парламент – световното производство на пластмаса е нараснало от 1,5 милиона тона през 1950 година до 32..

Откъде идва неприятната миризма по дрехите и как да се справим с нея?

В ежедневието си, всички сме се сблъсквали с неприятна телесна миризма, която уви често остава по дрехите и след изпиране с перилен препарат. Тя се причинява от бактерии, които взаимодейства..

Какви са предимствата от използването на Terra Wash+Mg?

На много места коментираме предимствата на продукта. Нека ги представим от различни гледни точки: например - от гл.т на потебителя, за природата, за дрехите и т.н. ПОЛЗИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ НАТУРАЛЕН..

Как екологично да постигнем искрящо бяло пране и по-ефективно отстраняване на петната с Terra Wash+Mg?

Terra Wash+Mg се справя отлично с обичайните замърсявания по дрехите, но при по-упорити петна може да е необходимо да ползвате и помощни средства, особено за бели дрехи. В общия случай се прибягва до&..

При всяка покупка на Terra Wash+Mg се засажда дърво с Eden Reforest

Знаете ли, че при всяка покупка на Terra Wash+Mg се засажда дърво чрез програмата Eden Reforest, и се подпомага живота на хора, които живеят в изключително затруднени условия. Чрез така осигуреното им..