Какви са предимствата от използването на Terra Wash+Mg?

Terra Wash
12-03-2020
0 Коментари

На много места коментираме предимствата на продукта. Нека ги представим от различни гледни точки: например - от гл.т на потебителя, за природата, за дрехите и т.н.

ПОЛЗИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

НАТУРАЛЕН продукт - с използването на Terra Wash+Mg - след изпиране на дрехите - по тях не остават следи от токсични химикали, които в контакт с тялото могат да предизвикат дразнене, дерматити, алергии и др.

АНТИБАКТЕРИАЛНО действие - продуктът има силно антибактриално действие, като елиминира бактериите по дрехите и в контакт с тялото има много по-малко бактерии. Това е благоприятно за тялото, тъй като бактериите - могат да отключат алергична реракция, да провокират дразнене, да са причната за нериятни миризми.

ХИПОАЛЕРГЕНЕН продукт - това, че продуктът е натурален (използва само пречистен магнезй с чистота 99,95%) и че е елиминира бактериите по дрехите - го правят изключително хипоалергенен.

ИКОНОМИЧЕН продукт - ако за прането ползвате само Terra Wash+Mg - не е необходимо да изплаквате дрехите, тъй като продуктът не образува пяна и не използва химикали. Когато пропуснете изпакването - пестите и време, и енергия и вода.

ПРАКТИЧЕН продукт - купувате го само веднъж за 365 пранета - не мислите дали скоро не е време за нова опаковка. За да разберете дали скоро се очертава необходимост от нов, е достатъчно само да го претеглите, и ако теглото му е около 70-80 грама, то е време за нов продукт. Ако циклът на пране е с продължителност 40-60 минути - то ще ползвате продукта поне 365 пъти. Също така, продуктът с малък обем и не заема много място за съхранение.

БЕЗОПАСЕН продукт - за разлика от обичайните перилни препарати - няма да се притеснявате дали децата или домашните животи ще погълнат от продукта.

 

 

ПОЛЗИ ЗА ТЪКАНИТЕ

Terra Wash+Mg щади, както тъканите, като материя, така и цветовете. Изключително подходящ е за органичен памук. Можете да го използвате, както за дрехи, така и за завивките, спаното бельо, за детските играчки.

 

ПОЛЗИ ЗА ПРИРОДАТА

ЕКОЛОГИЧЕН продукт - Terra Wash+Mg не съдържа химикали и токсични вещества. Отходните води са богати на магнезий и напълно безопасни.

БЕЗ ОТПАДЪК - използвайки Terra Wash+Mg - не изхвърляте пластмасови опаковки в природата. В рамките на 1 година, при използването на течен перилен препарат - се генерира пластамсов отпадък с тегло поне1 080 грама.

ПОЛЕЗЕН ЗА РАСТЕНИЯТА - Terra Wash+Mg съдържа само пречистен магнезий с чистота 99,95%. При използването му за пране, водата се обогатява с магнезия, разтворен от продукта. Тази вода може да се използва за напояване, тъй като ще подхрани почвата, в която са растенията. Когато теглото на продукта падне под 78-80 гама, можете да срежете торбичката, и да "засадите" магнезиевите топченца в сакции или в градината, за да осигурите магнезий за растенията. Магнезият е важен за растенията - за формирането на корените, хлорофила и фотосинтезата. Чрез магнезия те улавят слънчевата енергия за растеж и репродукция. Магнезият е незаменим градивен елемент на хлорофила - зеленият пигмент в растенията и субстанцията чрез, която се осъществява фотосинтезата.

 

Кои от предимствата на продукта са най-полезни за Вас? Споделете с нас в коментар.

 

 

Кажете ни вашето мнение